Bank & Finans

Här hittar du massor av länkar inom kategorin Bank & Finans

Låt bankerna tävla om att låna dig pengar med Reducero

14 maj 2017

Med Reducero låter du bankerna tävla om dig som kund – vid lån upp till 400 000 kr.

Oavsett om du önskar att renovera ditt hus, köpa en resa eller ha råd med det lilla extra i vardagen så kan Reducero hjälpa dig att hitta de bästa lånealternativen.

  • Låna upp till 400 000 kr
  • Räntor från 3,75%*
  • Enkel ansökan med snabbt besked
  • Låneerbjudanden från flera banker och kreditgivare
  • Låt bankerna tävla om dig – ansök redan idag!
  • Det är enkelt, säkert och kostnadsfritt.


* Bankernas räntor varierar och sätts utifrån din kreditvärdighet. Exempel: 70 000 kr på 10 år. Effektiv ränta 6,86 %. Tot. belopp 95 834 kr. Kostn./mån 795 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån

CashLoans.se

14 feb 2017

En heltäckande jämförelsetjänst för lån och krediter på nätet. Vårt fokus är att ge användaren möjlighet att göra en välgrundad låneansökan.

https://cashloans.se

Kreditkort

31 dec 2016

Kreditkort ett enkelt sätt att betala

Ett kreditkort är en form av betalkort som nästan alla människor använder sig av idag. Själva namnet kommer ifrån det faktum att kortet brukar vara sammankopplat med en kredit hos den kortutgivare som banken har. Dessa krediter brukar man kunna betala av direkt eller under en förlängd period som då brukar generera en viss ränta på pengarna du har lånat. En mer korrekt benämning skulle kunna vara ett kontokort då man inte nödvändigtvis måste ha en kredit kopplat till sitt betalkort. Precis som med alla typer av kredit- och betalkort så betalar man som konsument med sitt kort till det företag som man handlar utav. Banken och betalsystemen sköter sedan resten.

Kreditkorten brukar för det mesta se likadana ut. Kortet i sig är ett vanligt plastkort med en magnetremsa som går längs baksidan. På senare tid har de flesta betalkorten också blivit utrustade med chip som man sticker in i kortapparaten istället för att dra magnetremsan i maskinen som man gjorde tidigare. En fördel med detta är att man slipper de problem man tidigare kunde få med avmagnetiserade kort och liknande. Chippet är inte alls lika känsligt för magnetism som magnetremsan är. Nackdelen med det här chippet är att det istället är väldigt känsligt för slitage och smuts. Om chippet är väldigt slitet efter många användningar eller bara lite smutsigt så kan maskinen få problem med att läsa kortet. Ofta kan det räcka med att bara gnugga det lite mot tröjan men ibland kan det vara så att chippet har blivit förstört. Då brukar det bara vara att kontakta banken så får man ett helt nytt plastkort utan någon extra kostnad.

Det finns många olika företag som ger ut kreditkort, de allra är tex American Express och Visa som har miljontals kunder över hela världen.

Dessutom är det vanligt olika detaljhandelsföretag som IKEA har egna kreditkort som man kan använda för att handla i deras butiker